In mijn praktijk staat centraal het vinden van de oorzaak en de klachten in de kern aan te pakken.

 

Trauma, emotionele/mentale stress en onverwerkte gebeurtenissen kunnen opgeslagen worden in ons lichaam als negatieve energie. Hierdoor kunnen we ons minder goed voelen. Kunnen we (vage) klachten ervaren en worden we zelfs ziek. Energetische therapie ondersteunt het zelf genezend vermogen door blokkades in ons lichaam te herprogrammeren of te resetten. Hiermee herstel je de energiebanen zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Hierdoor komt ons lichaam weer in balans en is het in staat om op eigen vermogen zichzelf te genezen. Je voelt hierdoor weer prettiger in jouw lijf en zult ervaren dat je positiever in het leven staat.

Om dit te bewerkstelligen maak ik gebruik van diverse technieken:

 • Lijfkracht-Herstel
 • Melchizedek body reset/volume reset
 • Hypnose
 • Energetisch veld opschonen
 • Chakra’s balanceren
 • Zware energieën verwijderen
 • Mijn mediamieke en paranormale vermogens om zo een totaalbeeld te creëren wat bij elk persoon verschilt. Want elk mens is uniek.

Wat kun je behandelen
met energetische therapie?

Deze geneeswijze komt uit de tijd dat er geen pilletjes bestonden,en dat er werd vertrouwd op de natuur en de kracht  (zelfgenezend vermogen ) van het lichaam. Dus , we zouden eerder kunnen vragen, wat niet? Rug-, nek-, darmklachten, buikpijn, migraine, slapeloosheid, stress, angststoornissen en burn-out klachten zijn erg goed te behandelen met Energetische therapie. Maar ook vermoeidheidsklachten, hyperventilatie, spierklachten, hyperactiviteit en overgevoeligheid kunnen met deze therapie verholpen worden.

Daarnaast zijn ook sportblessures of klachten die voortkomen uit een ongeval goed te behandelen met Energetische therapie. Zo kunnen enkel- rug- en knieblessures al met enkele behandelingen zichtbaar verbeteren.

We beginnen met 3 behandelingen, Vervolg behandeling wordt n.a.v de ernst van de klachten in overleg besproken. Na behandeling voel je je direct energieker. De ontstane ruimte geeft namelijk ontspanning en de pijnklachten verdwijnen. De cliënt ervaart vaak direct een positieve verandering in zijn totale gezondheidstoestand.

Hoe vaak moeten we behandelen ?

Om kennis te maken met elkaar heb ik altijd een intake gesprek. daarbij gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de klachten en deze in de kern aan te pakken . Ik maak hierbij een inschatting hoeveel behandelingen er nodig zijn. Door mijn holistische benadering pas ik het behandelplan aan op ieder vlak. Zodoende zal iedere unieke cliënt krijgen wat hij/zij nodig heeft.

Hoe een behandelplan eruit zou kunnen zien:

Behandelplan van 5 behandelingen

 1. Healing met het zelf genezend vermogen + Energetisch veld opschonen + chakra’s + zielshealing en eventueel zware energieën verwijderen.
 2. Energetisch veld opschonen + power reset + hypnose + zielshealing.
 3. Energetisch veld opschonen + power reset + body reset
 4. Body reset + zielshealing
 5. Body reset + zielshealing

Behandelplan Lijfkracht-Herstel van 3 behandelingen

1. Schedel, nek, ruggenwervel, bekken, Trauma punten

2. Korte herhaling van behandeling 1, organen en trauma punten

3. Korte herhaling van behandeling 1, organen en traumapunten

 

 

Je chakra s en je Aura komen constant in aanraking met energieen van buitenaf. Dat is natuurlijk niet helemaal verkeerd, als dat niet zou zijn zou je niks meer ervaren, maar soms zijn dat geen fijne energieen. Deze energieen kunnen dan een blokkade bij jou veroorzaken.

Blijft deze blokkade in jou lichaam vastzitten dan stopt het stromen van de energie op bepaalde plekken. Blijft deze blokkade  lang aanwezig in jou lichaam, dan kan het zich  gaan uitten in het fysieke lichaam in de vorm van pijn klachten en ziektes  Het is daarom van belang om eens in de zoveel tijd te reinigen en de blokkades op te ruimen zodat je levensenergie weer optimaal kan gaan stromen.

 

 Losse behandelingen:

Aroma touch masage

Aura veld reinigen en chakra s opschonen en activeren

Clearing en Healing met de Mahatma energie

Rasterhealing

Massage en body reset

Clearing en Healing   op afstand

Claering en Healing is een overdracht van energie, een afstands Healing is net zo efficient als in mijn praktijk omdat Energie niet is gebonden aan tijd en ruimte waardoor healing op afstand mogelijk word. Door je aan te melden  heb je al de intentie neergezet om deel te nemen aan de Healing. Elke Clearing en Healing is weer anders en een ieder ervaart het op een andere wijze. De behandeling vind plaats op een afgesproken tijdstip zonder telefonische verbinding.

Wie kan ik behandelen ?

In principe kan ik ieder mens en dier behandelen van elke leeftijd. Baby’s, kinderen, volwassenen, (huis)dieren.
De behandelingen zijn pijnloos, veilig en met de kleding aan. Bekijk de tarieven

Energetische behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde.