Dieren zijn als onze spiegels en altijd eerlijk en puur. Als dierenliefhebster werk ik al jarenlang met dieren. Door mijn eigen huisdieren heb ik al heel wat ervaring opgedaan op zowel het gebied van gezondheidsproblematiek als gedragsproblemen.

Ik behandel het dier in mijn praktijk of op locatie. Voor bijvoorbeeld een paard of pony is het vaak makkelijker om deze te behandelen in zijn eigen stal of weide. Daar voelt het dier zich vaak ook het prettigst. Het welzijn van het dier staat bij mij altijd voorop.

Vaak heeft een gedragsprobleem bij een dier te maken met spanningen die bij de verzorger liggen. Wij weten namelijk dat dieren spanningen en/of problemen over kunnen nemen. Indien dit het geval is, zal ook de eigenaar/verzorger meegenomen worden in de behandeling voor het optimale resultaat.

Uitermate effectief

Dieren behandelen met energie is uitermate effectief. Ik werk met de alom aanwezige universele energie. Hiermee herstel je het zelf genezende vermogen van het dier, zodat genezing op natuurlijke wijze plaatsvindt.

Het geven van een energetische healing zorgt ervoor dat de vitale levensenergie weer goed kan doorstromen en je daardoor weer in balans komt. Hierdoor voelt het dier zich weer goed, zowel fysiek als emotioneel, spiritueel en mentaal. Healing betekent letterlijk ‘heel’ worden. Het herstel van balans tussen lichaam, geest en ziel. In de vorm van Healing, Reading en Coaching bevorder ik het welzijn van jouw dier en/of jezelf.

Healing bij dieren is in te zetten bij iedere vorm van disbalans en pijn, zowel lichamelijk en geestelijk, als ook emotioneel en spiritueel.

Een healing kan o.a. heel goed ondersteunen en helpen bij:

 • Het bevorderen van herstel na ziekte
 • Het bevorderen van de gezondheid in het algemeen
 • Het verlichten of genezen van gezondheidsklachten
 • Het verwerken en loslaten van trauma’s uit het verleden
 • Het oplossen van blokkades
 • Aarden en/of het ontwikkelen van meer lichaamsbewustzijn
 • Het harmoniseren (in balans brengen) van de aura en de chakra’s
 • Iedere vorm van emotionele disbalans (angsten, stress, onzekerheid, onrust)
 • Het verlichten van ouderdomskwalen
 • Fysieke klachten waar geen medische oorzaak voor te vinden is
 • Klachten en/of problemen die voortkomen uit hooggevoeligheid
 • Het wegnemen van spanningen op alle niveaus

Het doel

Mijn doel als energetisch dierentherapeut is in de eerste plaats het zelf genezend vermogen van een dier aanspreken en ondersteunen.

Daarvoor gebruik ik verschillende technieken. Maar ik ben geen dierenarts. Daardoor kan en mag ik geen diagnoses stellen. Mocht ik twijfelen aan het welzijn van het dier, verwijs ik jullie door naar een erkend dierenarts.

Bij ernstige acute klachten is het altijd verstandig om in eerste plaats de reguliere arts te raadplegen. Indien ik voorafgaand aan of tijdens het consult het noodzakelijk acht dat er reguliere medische zorg nodig is, zal ik ten alle tijden doorverwijzen naar mijn collega’s. Denk bijvoorbeeld aan het maken van röntgenfoto’s, echografieën e.d.

Wie kan ik behandelen ?

In principe kan ik ieder mens en dier behandelen van elke leeftijd. Baby’s, kinderen, volwassenen, (huis)dieren.
De behandelingen zijn pijnloos, veilig en met de kleding aan. Bekijk de tarieven

Energetische behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde.