De AromaTouch is een zachte, ontspannende massagevorm die gebruik maakt van 8 essentiële oliën van doTerra. Met deze fijne en speciale behandeling kun je verlichting vinden bij lichamelijke en emotionele stress, en helpt het je om weer in balans te komen. De massage richt zich op de energiebanen en viscerale contactpunten (punten op het lichaam die in verbinding staan met de organen) van de rug, hoofd en voeten
Het doel is het lichaam te helpen zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel in evenwicht te brengen.

AromaTouch™ is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.
Hoe gaat het in zijn werk AromaTouch massage?
In 4 stappen wordt gebruik gemaakt van 8 essentiële oliën. Die worden aangebracht in een specifieke volgorde en met een specifieke techniek. De oliën worden aangebracht op rug en voeten. Ik ben hiervoor gecertificeerd, het certificaat komt uit Amerika, ondertekend door Dr. David K. Hill. Hij ontwikkelde deze massagetechniek met de essentiële oliën van DōTERRA.

Een AromaTouch techniek behandeling duurt circa 55 minuten.

Geschikt voor iedereen
Dus deze massagetechniek is geschikt voor iedereen, ook voor de jonge, gevoelige of rijpere huid. Daarom kan ook jij volop genieten van de helende werking van deze ontspannende massage. Je komt tot rust, zit meer in je lijf en raakt uit het hoofd. Je laat even de waan de waan van de dag.

DōTERRA
Voor deze massagetechniek gebruik ik uitsluitend DōTERRA-producten evenals de draagolie: gefractioneerde kokosolie.

Waarom gefractioneerde kokosolie?
Gefractioneerde kokosolie tast de eigen talgproductie niet aan, is minder vet en daardoor wordt de essentiële olie beter opgenomen door de huid. De essentiële oliën binden minder met deze draagolie, maar trekt diep in de huid waar het zijn werk doet in het lichaam. Daarom is kokosolie de perfecte olie voor deze massagetechniek.

Wie kan ik behandelen ?

In principe kan ik ieder mens en dier behandelen van elke leeftijd. Baby’s, kinderen, volwassenen, (huis)dieren.
De behandelingen zijn pijnloos, veilig en met de kleding aan. Bekijk de tarieven

Energetische behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde.